Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgblodspalt 1981

 
Skriv ut

Värt att prova

Ingredienser

Instruktioner

Riv potatisen och blanda ner i blodet. Blanda lika mycket av vardera mjölsorterna och rör i tills smeten blivit ganska fast. Skär fläsk, lever och lök till tärningar och bryn dem. Salta och peppra. Gör bollar av potatis-blodsmeten. gör en grop i bollen och lägg in fläskblandningen i mitten. Slut till väl. Håll kokande saltat vatten i beredskap och lägg i palterna. Koka dem tills de flyter upp till ytan. Ät dem med lingonsylt till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.