Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelsill

 
Skriv ut

Mycket god sillinläggning. Passa på att testa den till påsk.

Ingredienser

Instruktioner

Häll av spadet och lägg sillen i en skål. Skala, kärna ur och tärna äpplet. Tvätta citronen noga med varmt vatten. Pressa saften ur citronen och riv skalet fint. Blanda crème fraiche, majonnäs och socker. Blanda i äpplet och citronsaft / skal. Rör ner blandningen bland sillen. Täck över skålen väl och förvara den i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.