Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ainas sommarskorpor

 
  • Serverar: 20-30 portioner
Skriv ut

Jättegoda kardemummaskorpor som hör sommaren till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker poröst. Smält smöret/margarinet och låt det svalna. Blanda alla ingredienser till en lös deg. Rulla fyra lika stora längder. Lägg dem på en bakpappersklädd plåt och grädda dem i 200 graders värme tills de är gyllenbruna.
  2. Ta ut plåten ur ugnen och skär längderna, medan de fortfarande är varma, på diagonalen i 2-3 cm breda bitar.
  3. Lägg dem på plåten och torka dem i ugnen i 100 graders värme, tills dom känns spröda.
  4. Förvaras i en burk med tättslutande lock. Försvinnande goda!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.