Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Underbara sommarskorpor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 120 portioner
  • Tid: 4 timmar
Skriv ut

Uppskattade skorpor som jag alltid brukar ha på sommaren, naturligtvis är de lika goda årets alla månader.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop ägg och socker väl. Tillsätt först smält margarin och sedan de torra ingredienserna och arbeta degen väl. Dela degen i sex bitar. Rulla till längder och läggs på plåt med bakplåtspapper.
  2. Platta ut och pensla med vatten. Strö över pärlsocker och sedan kanel.
  3. Grädda i 200° ca:15 min.
  4. Snitta till skorpor. Rosta i ugn med luckan på glänt i 100° ca 3 timmar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sikaal 12 maj 2010

    Jättegoda, spröda och lättbakade skorpor! :-D 175 grader blev bra i varmluftsugn, det torkade på 1 timme på 50 grader också. Detta blir ett favoritrecept! Tack! Lena

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.