Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annjelies marknadsnougat

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 2 timmar 15 minuter
Skriv ut

Vi tyckte att marknadsnogaten var för söt så vi gjorde en egen marknadsnogat som är mindre söt. Den har blivit mycket populär hos både barn och vuxna pga att den inte är lika söt som orginalreceptet.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda vetemjöl, florsocker (servian) och kakaon så det är klump fritt. Smält cocosfettet med sockret och vattnet. Häll i mjölblandnigen. Bland ihop det till en jämn och slätt deg. Plata ut degen på en plåt. Låt kallna och skär sedan marknadsnougaten i bitar. Jag brukar ställa in det i frysen i 2 timmar :) Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.