Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ansjovisfisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En härlig smak av ansjovis och sköter sig själv i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Låt ansjovisen rinna av och spara spadet. Finhacka ansjovisen och bred den över fisken. Salta. Vik ihop filéerna om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnsform. Häll över ansjovisspadet och såsen, strö över ströbröd. Stek fisken i mitten av ugnen 15-20 min. Hacka tomaterna och dillen. Strö över fisken när några min återstår.
  2. Servera med potatisen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.