Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinkryddade kycklinglår

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Härligt gott och friskt med apelsin smak

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina kycklinglåren. Koka upp apelsinjuicen med buljongtärningen i en gryta. Lägg i kycklinglåren och lägg på ett lock. Koka på svag värme ca 20 min.
  2. Skär purjolök och morot i tunna strimlor och lägg ner det i grytan. Låt koka ytterligare 5 min.
  3. Rör ut potatismjölet i vatten och häll det i grytan och låt det koka upp under omrörning.
  4. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.