Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsintoppar

 
  • Serverar: 60 portioner
Skriv ut

Så gott och kul och bjuda på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen över vattenbad.
  2. Rör matfett och florsocker lätt och luftigt.
  3. Tillsätt apelsinskal och apelsinjuice.
  4. Blanda i den smälta chokladen, lite i sänder, och rör tills krämen kallnat.
  5. Spritsa eller klicka ut smeten i formar.
  6. Strö pärlsocker på en del av topparna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.