Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsintoppar med kardemumma

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Två goda smaker i samma kaka!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och socker smidigt i matberedare eller med elvisp. Tillsätt mjöl, vaniljsocker, kardemumma och apelsinskal. Rör till en smidig deg.
  2. Klicka ut degen på bakplåtspappersklädda plåtar. Grädda kakorna i 175 grader mitt i ugnen 8-10 minuter. Låt dem svalna.
  3. Garnering: Blanda florsocker och apelsinsaft till en tunn glasyr. Ringla den över kakorna. Garnera med syltat apelsinskal.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.