Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Arepa med tonfiskröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 225 grader.
  2. Blanda samman vatten, salt och majsmjöl till en mjuk och smidig deg.
  3. Forma till runda kakor ca 1 dm i diameter och ca 2 cm tjocka. Värm olja i en panna, stek kakorna till fin färg på båda sidor. Det går bra att steka i torr panna om du vill snåla på fettet.
  4. Lägg in i ugnen och eftergrädda ca 10 min.
  5. Hacka grönsakerna och löken fint, blanda samman alla ingredienserna till tonfiskröran. Pressa över saften av en halv citron och krydda med jalepeños och salt.
  6. Ät Arepa rykande varm från ugnen, skär upp som ett kebabbröd och fyll med tonfiskröra eller vad du har hemma tex smör, ost, skinka, tomatsalsa, ägg osv

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.