Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bärbruschetta med citrusmascarpone

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smaskig efterrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta och riv det yttersta skalet av apelsinen och citronen. Pressa ur juicen.
  2. Blanda citrusraspet med mascarpone, florsocker, vaniljsocker, 2 msk apelsinjuice och 2 tsk citronjuice. Grilla sockerkaksskivorna snabbt, lägg på bär och toppa med citrusmascarpone. Garner med citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.