Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bärtårta

 
Skriv ut

Den här tårtan blir inte så söt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulorna och sötningsmedlet vitt och pösigt. Blanda mjölmixet med bakpulvret och rör ner det i vispet.
  2. Rengör och torka vispen noggrant. Vispa äggvitorna till hård skumm och vänd försiktigt ner i smeten, rör försiktigt tills allt blandats.
  3. Lägg smeten i en liten smörad rund form. Grädda i 175 grader i 20 minuter. Låt kakan kallna något och vänd den ur formen fyll med hallon och vispgrädde. Garnera med grädde och hallon eller annan önskvärd fyllning/ganering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.