Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banankafferutor med skumbananstopping

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175 grader.
  2. Smörj en långpanna, 30x40 cm, strö på ströbröd. Rör smör och socker pösigt.
  3. Mosa 4 bananer, skär de andra fyra i skivor.
  4. Rör ner äggen ett i sänder.
  5. Tillsätt gräddfilen, bananmos och mjölblandningen och blanda väl.
  6. Häll smeten i långpannan. Stick ner bananskivorna i smeten. Grädda i nedre delen av ugnen i 40 minuter. .
  7. Skumbanantopping: Rör färskost och florsocker mjukt och smidigt. Tillsätt essens och hushållsfärg. Rör om så att du får en gul och härligt skumbanansmakande topping.
  8. Bred ut den över den kakan och garnera efter önskemål.
  9. Kan det bli mumsigare!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.