Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Basilikabiff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En sommarfavorit! Utskuren biff i tunna skivor som smaksättes med pesto, hyvlad parmesan och pinjenötter. Passar utmärkt på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 125ºC.
  2. Stek köttet i mitten av ugnen tills innertemperaturen är 60ºC.
  3. Låt köttet vila i ca 15 minuter. Rosta nötterna i en torr, het stekpanna tills de får färg.
  4. Skär köttet i tunna skivor och lägg ut det på ett stort fat. Salta och peppra.
  5. Späd ev peston med lite olja om den är tjock. Ringla peston över köttet. Strö över nötter, ost och basilikablad.
  6. Servera med potatis-, pasta- eller bönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.