Snabb lövbiffsgryta med mycket smak av basilika.
Instruktioner
- Skär köttet i strimlor. Bryn köttet i omgångar i oljan och margarinet och lägg över i en gryta. Krydda med salt och vitpeppar.
- Fräs den hackade vitlöken en kort stund och lägg över i grytan.
- Rör ner vetemjölet och tillsätt sedan buljong, grädde och soja. Låt gryta puttra i 5-10 minuter. Späd med mer grädde eller buljong om det behövs.
- Skär eller riv basilikan i grova strimlor. Tillsätt hälften av basilikan, de hackade nötterna och den rivna parmesanosten i gryta. Smaka av med vitpeppar och ev mer kalvfond.
- Strö över resten av basilikan och servera genast tillsammans med en grönsallad och pressad potatis.
Publicerat den
21 september 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Kanongod gryta .En klar femma.