Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Björnbärstimbal med honungsgrädde

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Det går jättebra att använda andra bär också. Tag de bär som det är säsong för.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinbladen i rikligt med vatten i en bunke.
  2. Mixa eller mosa björnbären. Lägg björnbären i en kastrull tillsammans med sockret och värm under omrörning.
  3. Krama ur gelatinbladen och tillsätt dem till det varma bärmoset. Ta kastrullen från plattan.
  4. Tillsätt vaniljsockret och filmjölken/yoghurten. Häll upp i en vattensköljd form och ställ i kylen i minst 2 timmar. Vispa grädden och honungen till halvfast konsistens.
  5. Servera timbalen med honungsgrädden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.