- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Smälter i munnen
Instruktioner
- Finhacka löken och smör stek det, häll sedan löken i en kastrull vid sidan om stekpannan.
Smörstek upp svampen och lägg det sedan in i kastrullen vid sidan om.
- Stek suovasrökta björnskaven, detta behövs inte kryddas då köttet är lättrökt och saltat. Jag rekommenderar att du steker upp en handfull kött i taget i 10-15 sekunder i smör, rör om hela tiden så att köttet får en liten stekyta. Lägg sedan köttet in i kastrullen vid sidan om.
- Flytta kastrullen till plattan som är varm och häll i grädden in i kastrullen och rör om. Låt den sjuda upp i 4-5 minuter.
- Strö över lite av den hackade persiljan på varje portion vid servering.
- Serveras med kokt potatis, pressad potatis eller potatismos.
- Sötpotatis med rotfrukter i ugn är också jätte gott!
Publicerat den
29 maj 2010
Skriv kommentar