Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåhammarens fislimpa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Lite annorlunda namn på dessa bröd....

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop fil och sirap. Blanda ihop de torra ingredienserna för sig. Rör samman blandningarna. OBS! Degen blir väldigt lös och kladdig. Fördela i smorda och bröade formar. Grädda i 175 grader i 60 minuter. Ta ur limporna och linda in i handdukar. Ger 3 limpor i 2-litersformar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lindanemon 5 juni 2008

    Hur många formar ska man stoppa degen i?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.