Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blomkål gratinerad med grönmögelost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ostgratinerad blomkål blir nytting och god med vår fina blomkål som smakar bra med salt grönmögelost. Passar som tillbehör, tapas eller på buffe.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och skär loss blomkålsbuketter. Koka i saltat vatten. Låt svalna och lägg upp i en ugnsfast liten form. Tillsätt mjölk. Skär ost i skivor och täck blomkålen. Hit kan du förbereda.
  2. Sätt ugnen på grill max och gratinera i cirka 5 minuter eller tills osten smält och fått lite färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.