Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bresaolachips med fetaostcreme

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Läckert drinksnacks eller som tapas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader. Lägg bresaolaskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Sätt in den i mitten av ugnen ca 5 minuter tills skivorna är torra. Lägg dem att svalna på galler.
  2. Blanda samman fetaost med crème fraiche i en skål och smaksätt med honung och svartpeppar. Spritsa en klick på varje bresaolaskiva vid serveringen. Strö över hackade rostade pinjenötter och timjan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Svesse60 29 november 2016

    Äntligen hittade jag detta recept som jag slarvat bort! Det är jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.