Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Broccolicouscous med färsbifffar

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Servera med en klick smaksatt créme fraiche eller matyoughurt smaksatt med sweet chilisås. Mumsigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp buljongen och lägg i couscousen. Låt svälla under lock i 5 minuter.
  2. Blanda färsen med äggula, salt och peppar, och forma fyra avlånga biffar. Stek i 1 msk smör eller margarin.
  3. Skär purjo och broccoli i bitar. Fräs i msk smör eller margarin. Häll på ett par matskedar vatten och koka ihop i 5 minuter.
  4. Rör ner couscousen i grönsakerna och krydda med salt och peppar. Strö över nötterna. Servera couscousen med biffarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.