Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cajunpotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Till nästan alla maträtter kan du servera den här potatisen, som till grillad kyckling, passar utmärkt om du vill liva upp dina stekta köttbullar...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen och skär den i tärningar.
  2. Ansa och tärna paprikan och sellerin. Skala och hacka löken fint.
  3. Hetta upp oljan i en stekpanna och bryn potatisen gyllenbrun.
  4. Tillsätt lök, paprika, selleri och krydda med Creole Seasoning. Tillsätt vatten och täck med lock.
  5. Låt sjuda tills potatisen är färdig. Rör om emellanåt och tillsätt mer vätska om det behövs.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.