Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cajunpotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Knaprigt, kryddigt och supergott Viktväktarrecept! Passar bra som förrätt eller tillbehör med en yoghurtdipp och salsa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Sätt ugnen på 200 grader
  2. 2. Skär potatisen i 8 klyftor vardera och koka dem 5 min i lättsaltat vatten. Häll av och strö över cajunkryddan alt. den egna kryddblandningen. Lägg på en plåt och droppa över oljan. Ställ in i ugnen i 20 min eller tills de är knapriga och fått fin färg. Vänd på dem efter halva tiden.
  3. 3. Blanda ingredienserna till salsan och låt stå i 10 min så att smakerna får utvecklas.
  4. 4. Rör ihop yoghurt, ev gräddfil, vitlök, gräslök, salt och peppar och servera som dipp till potatisklyforna

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.