Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsstekt cajunpotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det kryddstarka höljet på denna delikata potatis gör den till en riktig godsak. Servera den som huvudrätt eller tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 225 grader. Klä en ugnsplåt med aluminiumfolie. Smörj den med oljan och ställ plåten i ugnen medan den värms upp.
  2. Blanda de torra kryddorna med saltet i en stor skål. Rör ner oljan och blanda noga till en pasta.
  3. Skrubba potatisen väl och dela den i fjärdedelar.
  4. Vänd ner potatisen i kryddpastan och rör om tills den är helt täckt av kryddorna. Bred ut potatisen på den folieklädda, varma plåten. Ställ in den i ugnen och låt steka tills potatisen är mjuk och gyllenbrun, 20-25 minuter. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.