- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Den här rätten hade jag som förrätt på nyårsafton, och den blev väldigt uppskattad. Den var dessutom väldig lätt att göra.
Instruktioner
- Sätt på ugnen på grillelement och full värme.
- Stansa ut fyra rundlar av toastbröd som är ungefär lika stora som getostskivorna. Stek brödet på båda sidorna i smör.
- Lägg getosten på brödskivorna och ringla honung över osten, placera på plåt och sätt in mitt i ugnen. Gratinera tills osten har fin färg, ca 4-5 minuter.
- Dela tomaterna och skala och skiva rödlöken. Lägg upp sallad och grönsaker på fyra tallrikar och lägg en toast på varje.
- Ringla lite olivolja och balsamvinäger runtom toasten och strö över valnötterna. Avsluta med lite flingsalt och nymald svartpeppar.
Publicerat den
7 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Detta låter supergott! Måste testa!