Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbollar med hallonmaräng

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

I grunden är det här en klassisk chokladboll. Med med krossad maräng och hallonlikör når den oanade höjder smakmässigt! Vill du inte tillsätta sprit i bollarna så går det lika bra med hallonsaft. Glutenfria och laktosfria.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg alla ingredienserna utom marängerna i en bunke. Vispa med elvisp ihop till en jämn smet. Rör ner krossade maränger och ställ i kylen i ca 30 minuter.
  2. Rulla till små bollar. Rulla i krossad maräng och kokos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.