Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladgratinerat ciderpäron

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En efterrätt där päronen kokas i ciderlag och därefter gratineras i ugnen med vit choklad och kesella.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugnstemperatur 250ºC.
  2. Lägg päronen i en gryta med cider, socker och kanelstång. Fyll på med vatten så att päronen täcks. Koka tills päronen är mjuka och halvera dem.
  3. Blanda choklad med kesella och fördela blandningen på päronhalvorna. Gratinera i ugnen tills chokladen fått lite färg, ca 5 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.