Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladgratinerade frukter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nyttigare form av efterrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Skala och klyfta kiwin. Skär bort skalet på melonen. Kärna ur päronen. Skär melon och päron i bitar.
  2. Fördela all frukt i 4 ugnssäkra portionsformar eller i en stor ugnssäker form. Blanda crème fraiche och choklad och fördela det över frukten. Gratinera i mitten av ugnen ca 10 minuter. Serveras ljummen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.