Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citruslax

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mycket frisk och god.

Ingredienser

Instruktioner

Krydda laxfilén och lägg i en smord form. Skala och koka potatisen. Ånga den torr. Pressa potatisen. Rör ner äggulor och 3 msk matfett, salta och peppra. Hacka svampen fint och fräs i resten av matfettet. Rör ner i moset och spritsa runt fisken. Gratinera i 200 grader, 20 minuter. Rör ihop hackad rökt lax, crème fraiche, citronrasp och dill och klicka på laxen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.