Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citruslax i papper

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Hittade receptet i Amelia och den var så himla god med sina pinjenötter. Det här kommer jag att laga fler gånger!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 C Dela bakplåtspapperen på hälften och lägg en laxbit på varje ark. Vik upp kanterna Ringla över olivolja. Salta och peppra. Finriv skalet av ena apelsinen och ena citronen. Strö över laxen. Pressa båda apelsinerna och och båda citronerna över laxen. Strö över pinjenötterna. Vik ihop till knyten och lägg i en ugnsfast form. Baka i ugn ca 15 min eller tills laxen är genomstekt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.