Instruktioner
Ta fram grönsakerna så dom hinner tina.
Skär grillkorven i centimeter tjocka ”slantar”, tärna falukorven.
Stek korven med hälften av curryn så korven får släppa ifrån sig vätska plus att den får lite färg.
Koka spaghettin enligt förpackningen.
Vispa ihop creme fraiche med resten av curryn, chilipepparn, saltet och redningen, pressa i vitlöksklyftorna.
Häll av spaghettin.
Häll oljan i en gratängform och pensla ut den på botten. Lägg spaghettin i gratängformen.
Blanda korven med den tinade grönsakerna. Lägg blandningen ovanpå spaghettin.
Bred creme fraichen över korv och grönsaksblandningen.
Grädda i 200*C i 20-30 minuter. Gratängen ska få lite färg, men i första hand så ska gratängen gräddas så att creme fraich och kryddor får ”puttra” in i korv, grönsaker och spaghetti.
Gott! Inte allt för svårt heller :-)
det blev mycket curry!! så bra för cuttyälskare. nästa gång ska jag nog bara ha den i grädden/creme fraichen
curryälskare*