Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currymasala med Mifú

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Testa denna smakrika curryrätt med nyheten Mifú som är ett stekbart mjölkprotein fritt från laktos, gluten, ägg och soja. Tärnad tofu eller annat vegetariskt protein går fint som alternativ till Mifú.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Blanda till kryddblandningen.
  2. Hetta upp olja i en gryta eller stor stekpanna. Fräs de torra kryddorna på medelvärme tills de börjar dofta. Tillsätt vitlök, lök och ingefära. Stek under omrörning 1 minut.
  3. Tillsätt tomatpurén. Stek under omrörning någon minut. Häll i vatten och grädde och smula ner buljongtärningen. Låt sjuda 6-8 minuter. Smaka av med honung och salt. Red av med maizena.
  4. Låt Mifún rinna av. Tillsätt den och kikärter (om du inte vill använda Mifú, kan du dubbla mängden kikärter). Koka upp. Vänd ner spenaten.
  5. Servera grytan med det kokta råriset.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.