Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Daniels Tonfisksås

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En het och stark tonfisksås att krydda vardagen med!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa ur fröna ur chillin (låt några vara kvar om du vill ha det extra starkt) och strimla chilin. Finhacka lök och vitlök. Sjud löken, vitlöken och chilin i en tjockbottnad grytta på medelvärme. Låt det inte ta färg utan bara svetta dom tills löken blivit blank.
  2. Späd därefter med vatten och bulljongtärningen samt senap och koka upp. Låt det småputtra några minuter på medelvärme.
  3. Rör ner crème friache och avrunnen tonfisk ner i grytan och värm upp så allt har samma temperatur. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera till valfri pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.