Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dillkryddad kålrabbi med avokadoröra

 
Skriv ut

Kålrabbi är en lite bortglömd rotfrukt som är slående god om den får marineras och stekas. Speciellt arm i arm med den här avokadoröran. Glutenfri, laktosfri och äggfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva kålrabbin i hyfsat fina skivor och lägg ner i en form. Blanda ihop finhackad dill, olivolja, eventuellt liquid smoke, salt och peppar. Massera in kålrabbin och låt marinera i kylskåpet i minst 30 minuter. Stek sedan skivorna så att de får fint med färg. Lägg över på ett serveringsfat.
  2. Gröp ur avokadon och lägg ner i en skål. Mosa sönder med en gaffel. Blanda ner rivet limeskal, limesaft, dijonsenap, klippt smörgåskrasse, olivolja, salt och peppar.
  3. Servera avokadoröran till den dillkryddade kålrabbin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.