Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dinkelscones

 
  • Serverar: 25 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabba och lite nyttigare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda mjölsorterna, bakpulver och smör i matberedaren med kniven monterad. Kör till en smulig massa. Tillsätt yoghurt och kör till en degboll.
  2. Kavla ut degen till en 2 centimeter tjock platta. Tryck ut runda scones med ett mått, 7 centimeter i diameter och lägg på plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen, 8– 10 minuter. Låt svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.