Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dragonkryddad korvragu

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Visst kan falukorven bli festmiddag !!!!!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken och fräs den i smör eller margarin på svag värme i en stekpanna. Skär falukorven i tärnningar och låt den fräsa med löken och bli lite brynt. Späd med vatten, ketchup och grädde. Smaka av med salt, peppar och dragon. Strö över lite finklippt persilja Servera kokt ris och kokta gröna ärter till.
  2. Smaklig måltid !!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.