Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dumlemousse

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Spännande

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka dumlen i mindre bitar. Lägg ner i kastrull med grädden och smält försiktigt allt till en kräm. Får ej koka! Ställ den kallt i kylen i ett dygn. När den ska användas, vispa upp den med elvisp. Fyll tårtor eller ät den som den är :o)
  2. Detta recept kan användas med annan choklad också! Prova tex med Japp, Mars, Lakrits Dumle mm mm!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • MelekMehmet 8 oktober 2009

    Fantastiskt gott och enkelt att göra. Använde moussen i en tårta och det blev mycket populärt.

  • sofkar 5 februari 2010

    Det låter jätte gott! Hur kan man använda det i en tårta? Vad använder man då för bottnar?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.