Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Elefantöra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt till middagsbjudningen. Vad blir det för gott jo, det blir elefantöra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Tvätta, torka och dela potatisarna. Lägg i en långpanna med lite olja och salt. Rosta i ca 40 minuter. Vänd runt efter halva tiden. Sätt på en stekpanna på max. Lägg i smöret. Salta och peppra köttet. När smöret har slutat fräsa steker du öronen någon minut på var sida. Ta upp och servera genast med tomatpurén, löken och potatisen.
  2. Gör en god grönsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.