Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ewas Skafferibröd

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Låt första degen jäsa över natten, gärna i 12 timmar. Blanda i övriga ingredienser, arbeta degen tills den släpper bunken. låt jäsa minst 45 minuter. Sätt ugnen på 225gr. Häll upp degen på bakbordet och forma två runda bullar, lägg dem på bakplåtspappersklädd långpanna. Jäs ytterligare 30 min. Skåra bröden och sätt in dem på nedersta falsen. Sänk värmen till 200 gr. grädda bröden i ca. 45 min. Låt dem kallna på galler under bakduk

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.