Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ewas kladdkaka

 
Skriv ut

Den här lite sega kladdkakan ska faktiskt göras på ljus choklad i grundreceptet, det blir faktiskt jättegott! Jag brukar även göra den på mörk choklad ibland.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret. och låt svalna. Smält chokladen.
  2. Vispa ägg och socker kraftigt. Smörj och mjöla en springform. Blanda ihop alla ingredienser och bred ut smeten i formen.
  3. Grädda i falsen under mittfalsen, 150 grader ca 40 minuter.
  4. Låt kakan stelna innan den äts.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.