Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175°C. Smörj och bröa en 2 liters rund form med löstagbar kant. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt fett, vaniljsocker och kakao. Blanda mjöl och bakpulver. Rör ner det i smeten. Häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen i 35 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lilljeppe 5 januari 2008

    SUPER GOD 5A I BETYG FRÅN OSS

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.