Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färgstark kyckling med grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vill du ha mer än bara grönsaker till så är egen klyftpotatis eller hasselbackare gott till. Och en fetaoströra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda kycklingbenen (ta av skinnet först om du vill ha rätten magrare eller inte gillar att äta det) väl med salt, peppar (valfri vit -, svart- eller citronpeppar) och paprikapulver.
  2. Skär grönsakerna i grova bitar. Lägg dem i en långpanna. Salta och peppra.
  3. Blanda dressingen. Häll den över grönsakerna och blanda tills allt fått dressing runtom.
  4. Lägg kycklingbenen över. OBS! inte på varann, bara på grönsakerna. Stek i 200 grader ca 30-35 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.