Alla sinnen vaknar när du sätter tänderna i de här färsfyllda chilifrukterna.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Stek fläskfärsen 6-8 minuter i en stor teflonstekpanna. Smula den under tiden med en gaffel, tills den inte längre är rosa.
- Ta av stekpannan från värmen. Kärna ur och finhacka tomaten. Rör ner tomat, 2 dl ost, chiliflingor, salt och spiskummin.
- Halvera och kärna ur chilifrukterna. Skär sedan bort kärnhusens fästen. Fördela fläskfärsen i chilifrukterna och lägg dem trångt i en ugnsfast form.
- Fördela fefferoniskivor över köttfärsen på varje chilifrukt. Strö över resten av osten. Täck över formen med aluminiumfolie och ugnsbaka 20-25 minuter tills chilifrukterna är genomvarma och osten har smält. Strö koriander och rödlök över. Servera genast.
Publicerat den
14 januari 2011
Liknande recept
Skriv kommentar