- Serverar: 4-5 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Ville göra något annorlunda än bara korv stroganoff, så rotade i skåpet och blev helt plötsligt en "favorit mamma"
Instruktioner
- Tärna falukorven och bryn på den, använd lite olja om du inte har teflonpanna. Häll av falukorven i ett durkslag så det mesta fettet rinner bort.
Torka ur stekpannan.
- Häll i kokosflingor, solroskärnor, örtsalt, spiskummin, ingefära, muskot och limepeppar i stekpannan och torrrosta. När kokosflingorna fått en gyllenbrun nyans tillsätts taco sauce och oatley havredryck. Rör ihop.
- Häll tillbaka falukorven i stekpannan. Häll i persiljan och frysta ärtor. Låt puttra tills ärterna blivit varma.
- Ätes med grönsallad eller/och pasta/ris/potatis.
Publicerat den
15 augusti 2008
Skriv kommentar