Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falukorv a´la lhs1973

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ville göra något annorlunda än bara korv stroganoff, så rotade i skåpet och blev helt plötsligt en "favorit mamma"

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna falukorven och bryn på den, använd lite olja om du inte har teflonpanna. Häll av falukorven i ett durkslag så det mesta fettet rinner bort. Torka ur stekpannan.
  2. Häll i kokosflingor, solroskärnor, örtsalt, spiskummin, ingefära, muskot och limepeppar i stekpannan och torrrosta. När kokosflingorna fått en gyllenbrun nyans tillsätts taco sauce och oatley havredryck. Rör ihop.
  3. Häll tillbaka falukorven i stekpannan. Häll i persiljan och frysta ärtor. Låt puttra tills ärterna blivit varma.
  4. Ätes med grönsallad eller/och pasta/ris/potatis.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.