Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fina fisken-burgare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enklare fiskburgare får du leta efter! Laktosfri och glutenfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa fisk, kryddor, fond och ägg i en matberedare. Forma till 4 burgare och vänd i ströbröd. Stek/grilla 4-5 minuter på var sida.
  2. Riv gurkan grovt, låt rinna av och rör ut i créme fraichen. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera fiskburgaren med såsen och tillbehören.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.