Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

fisk hotdogs med ost sås

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Vart helt okej

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina upp fiskpinnarna och lägg dom i en brödrost och stek dom tills dom blir gyllen bryn
  2. Lägg ner all riven ost, hackad dill, fond och, mjölken.. rör om under puttring och smaka av styrka med ev mer mjölk och red av med maizena så det blir såsigt och krydda på slutet med malen blandpeppar
  3. skiva tomater och gurka och sallad
  4. Värm brödet i ugnen, gröp ur lite deg , lägg i 4 fiskpinnar i varje och sallad samt varvat med ostsås och droppa lite valfri citron på toppen på slutet
  5. Servera med mjölk
  6. Ps. Som tillval kan man hacka röd eller gullök eller gräslök, att strö över eller rostad lök och ev lite chili och vitlök i såsen eller dubbla satsen sås

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.