Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

fiskgratäng elisabeth

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Mmmm, Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fiskfiléerna i en ugnsfast form.
  2. Fräs alla grönsakerna utom krossade tomater i smöret. Tillsätt tomaterna och fiskbuljong och låt grönsaksröran puttra några minuter. Pudra över mjöl och tillsätt crème fraiche och dill, låt såsen koka nån minut. Smaka av med salt och peppar.
  3. Häll såsen över fisken och strö över osten. Gratinera i ca 20 min i 200 grader.
  4. Servera med ris eller potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.