Ser så jättegoda ut att jag var tvungen att skriva ner dom...
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175°.
- Smält smöret och låt svalna. Vispa ägg och socker pösigt.
- Blanda vaniljsocker, kakao, bakpulver och vetemjöl i en skål.Rör ner det i smeten. Tillsätt smör, apelsinskal och pressad saft.
- Häll smeten i en smord och bröad långpanna, 22x34 cm. Grädda kakan i nedre delen av ugnen ca 20 min. Låt kakan svalna.
- Gör under tiden den ljusa och mörka frostingen till kakan på samma sätt.
- Koka upp grädden i en liten kastrull. Bryt chokladen i bitar. Dra kastrullen från värmen och rör tills chokladen smält. Blanda ner florsocker, rör tills sockret smält.
- Blanda kokos med kakao i en plastpåse och skaka den.
- Bred ljus frosting över halva kakan, mörk på andra halvan.
- Strö vit kokos över den vita frostingen och mörk över den mörka chokladfrostingen.
Skär kakan i bitar.
Publicerat den
25 september 2008
Liknande recept
Skriv kommentar