Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk senaps kyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta var verkligen riktigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. * Skär köttet i strimlor. Bryn den gyllene runtom lite matfett. Salta och peppra. Lägg över i en gryta.
  2. * Låt svampen rinna av. Fräs den i lite matfett och lägg sen över i grytan.
  3. * Strö över mjöl och rör om. Tillsätt senapen och späd med buljong och grädde. Tillsätt soja. Puttra på svag värme ca 5 minuter. Smaka av.
  4. * Strö över klippt gräslök och rosépeppar. Servera med ris och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gottgris 2 juni 2010

    kanongott, hade ingen rosépeppar o gräslök i.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.