Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktcapuccino med Sabayonskum

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott Önskad mängd frukt kan man ta vad man själv önskar. Men 1/2 - 1 dl blir nog bra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm socker ,vatten och äggulor under vispning till ca 85 grader. Vilket är precies för sjudning. Vispa till krämen har kallnat och blivit fluffig. Vispa grädden lätt och vänd ner den..
  2. Skär frukten i bitar. Fyll en kopp eller ett glas till knappt hälften med frukt. Slå på sabayonen och riv lite choklad att dekorera med.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.